Woonaccessoires Landelijk Online kopen - AVIALE***

Je bent nu hier: 

>> Home 
  Wonen
  › Woonaccessoires
  › Windlichten & lantaarns
  › Fotolijsten
  › Etagere
  › Harten en hartjes
  › Waxinelichthouders
  › Kandelaars & kaarsen
  › Krijtborden
  › Sleutelkastjes
  › Kransen
  › Geurzakjes
  › Kapstokken & haken
  › Spiegels
  › Klokken

  Keuken
  › Keuken & servies
  › Keukenaccessoires
  › Dienbladen
  › Eettafel accessoires
  › Glaswerk

  Meubels
  › Landelijke meubels
  › Kleinmeubelen
  › Jeanne d'Arc Living

  Quilts & kussens
  › Quilts 1 persoon
  › Quilts 2 persoons
  › Kussens 40 x 40
  › Kussens 50 x 50
  › Textielaccessoires

  Tuinartikelen
  › Tips sfeervol terras
  › Buitendecoraties

  Badkamer
  › Bad & douche

  Kinderkamer
  › Kinderkamer

Meest gestelde vragen

Kan ik artikelen ruilen?

Wij doen er alles aan om de informatie in zowel tekst als foto's zo waarheidsgetrouw weer te geven. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan deze geruild worden. Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden:

Voor jouw bestelling bij Aviale.nl geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de eerste dag na aflevering. Binnen deze termijn mag je het artikel beoordelen, bekijken, tenzij anders vermeld.
Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het geen beschadigingen heeft en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij jou vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit melden.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je dit retourneren. Je kunt het artikel retournen:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de voor zover redelijkerwijs mogelijk originele staat en fabrieksverpakking
  • een retourartikel graag bij ons aanmelden. Bij voorkeur door het zenden van een e-mail naar info@aviale.nl;
  • retourneren dient te gebeuren naar Aviale.nl, Oudeweg 138, 9628 CH Siddeburen;
  • de portokosten voor een retourzending zijn in eerste instantie te allen tijde voor de klant.

Verwerking retourzending

Zowel de aanmelding als de ontvangst van je retouren wordt per e-mail aan je bevestigd. Indien aan de hierboven aangegeven voorwaarden is voldaan zal het aankoopbedrag binnen drie werkdagen worden teruggestort op het door jouw opgegeven bankrekeningnummer.

Ik heb een klacht, wat nu?

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht een artikel, de service of de levering niet aan je verwachtingen voldoen, neem dan zo snel mogelijk na ontvangst van de bestelling contact met ons op (0598-432650) of stuur een e-mail naar info@aviale.nl

Wij zullen de klacht z.s.m. in behandeling nemen en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht komen met een reactie. De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de klant. Als de klacht gegrond wordt verklaard, zullen deze kosten worden vergoed of wordt indien mogelijk een vervangend artikel geleverd. Dit zal in overleg met de klant worden gedaan.

Voor zover mogelijk graag het artikel in originele verpakking retourneren.

Garantie en melden van gebreken

Het kan voorkomen dat een artikel kapot gaat terwijl je dit al langer dan 14 dagen in je bezit hebt. Als dat zo is, dan verzoeken wij je vriendelijk om zo spoedig mogelijk na ontdekking hiervan contact met ons op te nemen. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. Alleen na deze aanvraag wordt jouw retourzending verwerkt en komt de betalingsverplichting te vervallen, mits de schade aan de kwaliteit van het artikel ligt. Het is vervelend als een artikel niet naar verwachting is. Aviale.nl is te allen tijde het eerste aanspreekpunt en neemt de verantwoordelijkheid ten aanzien van garantie op zich.

Indien je een dergelijke klacht hebt over een artikel wat je bij ons hebt gekocht, zouden wij dit graag van je vernemen. Je kunt op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen (0598-432650) of een mail sturen aan info@aviale.nl.

Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met je oplossen. Teneinde de afhandeling van je klacht soepel te laten verlopen, verzoeken wij je onze aanwijzingen strikt op te volgen.

Ik heb een klacht over de afhandeling en service

Aviale.nl doet er alles aan om jouw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar wat kun je doen als je niet tevreden bent? We vinden het belangrijk dat je ons dit laat weten. Met jouw opmerkingen kun je een belangrijke bijdrage leveren aan een nog betere dienstverlening.

Heb je je klacht aan ons kenbaar gemaakt en mocht je niet tevreden zijn over een geboden oplossing of voel je je miskend in de aard van de klacht, dan vernemen we dat graag van je. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen (0598-432650) of een e-mail zenden naar info@aviale.nl. We zullen dan nagaan wat er mis is gegaan en kijken of een oplossing mogelijk is.

Onze inhoudelijke reactie zullen we binnen drie werkdagen aan je toezenden.

Verval van recht op garantie

Je hebt het recht zonder opgave van redenen de artikelen te retourneren binnen 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst.

Tijdens deze herroepingstermijn heb je de mogelijkheid om zonder enige verplichting de ontvangen goederen te retourneren. Verzocht wordt het retourartikel telefonisch of per e-mail bij ons aan te melden. De verzendkosten voor het retourneren zijn echter voor jouw rekening. Bij een defect aan het artikel binnen de wettelijke garantieperiode en buiten jouw schuld om zijn de portokosten voor onze rekening. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Je kunt alleen daadwerkelijk gebruik maken van je herroepingsrecht indien de betreffende artikelen compleet, onbeschadigd, ongebruikt* zijn en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd worden geretourneerd naar Aviale.nl, Oudeweg 138, 9628 CH Siddeburen.

* Het is toegestaan het artikel uit te proberen.

Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht zonder opgave van redenen de artikelen te retourneren binnen 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst.

Tijdens deze herroepingstermijn heb je de mogelijkheid om zonder enige verplichting de ontvangen goederen te retourneren. Het retourartikel dient bij voorkeur per email of telefonisch bij ons te worden aangemeld.
Bij retourneren worden naast het aankoopbedrag ook de eventuele verzendkosten van de heenzending teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn echter voor jouw rekening.

Je kunt echter alleen daadwerkelijk gebruik maken van je herroepingsrecht indien de betreffende artikelen compleet, onbeschadigd, ongebruikt* zijn en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd worden geretourneerd naar Aviale.nl, Oudeweg 138, 9628 CH Siddeburen.

* Het is wel toegestaan het artikel uit te proberen.

Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd.

Het terugbetalen van een bedrag zal binnen 30 dagen plaatsvinden

0598-432650 - Oudeweg 138 te Siddeburen      I Help I Contact I Nieuwsbrief I Over mij I