Gebruik maken van een betonpoer

Als je zelf iets gaat bouwen in de tuin is het van belang dat je een stevige fundering aanlegt. Dit kan door middel van betonpoeren. Deze betonnen producten zijn veelal in een rechthoekige vorm verkrijgbaar maar verschillen in maat. Hoe groter het bouwproject is, des te beter het is om grote(re) betonpoeren te gebruiken. Ook zijn ze leverbaar in verschillende kleuren, maar veelal grijs of antraciet.

Welke betonpoeren kopen?

Zoals gezegd worden betonpoeren gebruikt om voor een stevige fundering te zorgen. Zonder dit product heb je kans dat bij een harde wind een bouwproject weg kan waaien of dat het in een zachte ondergrond wegzakt. Daarom is het advies om altijd je bouwwerk op betonpoeren te laten rusten. Bij Betongoed zijn vele verschillende soorten betonpoeren beschikbaar. Als ze recht zijn kun je ze gebruiken voor bijvoorbeeld het neerzetten van een schutting. Bij schuine betonpoeren met een groter ondervlak heb je het al gauw over de wat grotere bouwprojecten zoals het neerzetten van een terrasoverkapping, omdat die meer fundament nodig hebben vanwege het zwaardere bouwproject. Daarnaast zijn er ook nog vele verschillende afmetingen / maten. Van 12x12 en 15x15 tot en met 20x20 en 22x22. Onthoud dat de afmeting zeer belangrijk is omdat jouw bouwproject een stevige fundering nodig heeft. Een te kleine poer voor een groot bouwproject kan voor problemen zorgen bij een zachte ondergrond en slechte weersomstandigheden. Voor advies hierover kun je altijd contact opnemen met Betongoed, zij zullen de juiste afmetingen doorgeven voor jouw project. Ook bieden ze poeren aan waar al gaten in zitten voor bijvoorbeeld waterafvoer en waar draadeind in zit zodat het bouwproject gemakkelijk verbonden kan worden met de betonpoeren. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren te koop, maar veelal zie je ze in het grijs en / of antraciet.

Betongoed

Wil je een betonpoer kopen? Bekijk dan het volledige assortiment op Betongoed.nl. Daar vind je de beste poeren voor jouw bouwproject.