Maatvoering kaart

Zoek op adres of postcode en zoom verder in om percelen weer te geven. KadastraleKaart.com biedt een rapport met maatvoering. Deze maatvoering kaart wordt digitaal geleverd en bevat veel informatie. Wanneer er getwijfeld wordt over de ligging van kadastrale grenzen, biedt KadastraleKaart.com een uitweg. Het rapport van Kadaster wordt aangevuld met perceel en bebouwingsinformatie. De maatvoering in het rapport zijn indicatief.

De gratis online kadasterkaart

Met de gratis online kadasterkaart weet je snel wat de afmetingen zijn van een perceel, hoe groot je tuin is en wat de afstand is tussen een gevel en een perceelgrens. Door het rapport krijg je de ligging en de omgeving van het perceel te zien. De rapportages van KadastraleKaart.com zijn gebaseerd op perceelinformatie van het Kadaster en gemeenten. De gegevens zijn eenvoudig te zien in de vorm van een kaart.

Een kadastrale kaart bevat heel erg veel informatie. Zo worden de maten van het perceel weergegeven. Ook de afstand tussen de geregistreerde bebouwing op het perceel en de grenzen van het perceel wordt gedeeld. Er volgt zo nog wel meer informatie zoals: De oppervlakte en de omtrek van het perceel. Verder wordt de oppervlakte van de geregistreerde bebouwing en de onbebouwde oppervlakte op het perceel bekend gemaakt. Tenslotte bevat het rapport ook grenshistorie van individuele grenslijnen, streetview-foto's en een omgevingskaart.

Omgevingskaart

Wil je een kadastrale kaart raadplegen? Dat kan! Op KadastraleKaart.com krijg je namelijk veel inzicht over een perceel. Een kadastrale kaart wordt ook wel eens een omgevingskaart genoemd, omdat je goed inzicht krijgt in de perceel grenzen, de perceel nummers en de bebouwing. Kadaster kaarten zijn te raadplegen voor iedereen. Hierdoor kan iedereen zonder enige beperking inzicht krijgen. Wanneer je dus precies wilt weten hoe een perceel eruit ziet en je wilt weten waar je recht op hebt is het raadplegen van een kadastrale kaart zeker de moeite waard.